Hadi Yolculuğa Başlayalım

Eislingen. Fair Friend Group (FFG), makine aletleri endüstrisindeki mevcut küresel zorlukları ele almak ve rekabetçi konumunu güçlendirmek için kapsamlı bir stratejik yeniden yapılanma başlattı. Uluslararası Metal İşleme Fuarı’nda (AMB) 2024, grup “Hadi Yolculuğa Başlayalım” sloganıyla inovasyonu, verimliliği ve gelişmiş küresel varlığı vurgulayacak. Bu dönüşümün bir parçası olarak FFG, Dr. Sebastian Schöning’i yeni İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak atadı. Makine mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olan Dr. Schöning, 20 yılı aşkın profesyonel ve yönetim deneyimi getiriyor. 2021’den beri Grubun Operasyon Direktörü ve MAG IAS GmbH’nin CEO’su olarak görev yapıyor. Dr. Schöning, yeni rolünde küresel strateji geliştirmeye öncülük edecek ve grubun operasyonlarını yönetecek. Kendisine, Finans Direktörü (CFO) olarak atanan ve grubun finansal yönetimini denetlemekten sorumlu olacak Bayan Rong-Rong Liu destek verecek.

Yeniden yapılanmanın temel unsurlarından biri, Fair Friend Group’un küresel ölçekte faaliyet gösteren şirketleri arasındaki sinerjilerin daha fazla kullanılmasıdır. Bu, FFG’nin müşterilere daha da entegre ve özelleştirilmiş çözümler sunmasını sağlar. Ayrıca, FFG standart makine yelpazesini genişletmeyi ve insansı robotik ve enerji gibi gelişmekte olan endüstrilerde yeni teknolojiler geliştirmeyi planlıyor. Yapay zekayı, akıllı üretimi, enerji verimliliğini ve karbonsuzlaştırmayı derinlemesine entegre ederek FFG, geleceğe yönelik ve çevre dostu üretimi sağlamayı amaçlıyor. Müşteriler, üretim şirketlerinin hem bölgesel hem de küresel pazar taleplerine esnek bir şekilde yanıt vermesini sağlayan çok çeşitli son derece uzmanlaşmış makinelerden ve üretim sistemlerinden faydalanacak.

Sebastian Schöning, “Net vizyonumuz, güçlü yönetim ekibimiz ve müşterilerimizin başarılı olmasına yardımcı olma konusundaki amansız çabamız, gelecekteki büyümenin anahtarlarıdır” dedi. “Şu anda uyguladığımız önlemlerle, FFG’nin küresel makine aracı endüstrisindeki pazar varlığını daha da genişletmek için ideal bir konumdayız.” Kurucusu ve Başkanı Jimmy Chu bu iyimserliği paylaşıyor ve ekliyor: “Dr. Sebastian Schöning ve Rong-Rong Liu’nun liderliğinde FFG’nin yenilikçi teknolojilerde öncü bir rol oynayacağına ve hedeflerine ulaşacağına dair tam bir güvenim var.”