EuroBLECH 2024, üretkenlikle etkileşim kurmanın yeni yollarını ortaya koyuyor

Binlerce sergi ve dört günlük yoğun ürün tedariki, ağ oluşturma ve öğrenme: Sac metal işleme endüstrisi, dünyanın en büyük sac metal işleme teknolojisi seçkisini tek bir yerde sunan, referans etkinlikleri EuroBLECH 2024’e hazırlanıyor. Bu yılki fuar sloganı olan ‘Üretkenliğin Gücü’nde yansıtıldığı gibi, ziyaretçiler sektörün merkezinde öncü bir etkinlik, birinci sınıf tedarikçilere birinci sınıf erişim, canlı gösteriler ve dünya prömiyerleri bekleyebilirler. Ziyaretçi kayıtları artık aktif, Rehberli Ziyaretçi Turları için ek bilet seçenekleri ve yeni yetenekler için özel bir Kariyer Günü ile.

22-25 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında Almanya’daki Hannover Sergi Alanı’nda gerçekleşecek olan 27. Uluslararası Sac Metal İşleme Teknolojisi Fuarı EuroBLECH için ziyaretçi kayıtları yeni başladı. Dokuz sergi salonunda 15 farklı teknoloji sektöründeki tüm tedarik zincirini kapsayan, sac metal işleme için dünyanın en büyük sergisidir. Bu yılki odak noktası, çıktı ve verimliliği artırma ve bireysel üretim süreçlerini akıllı üretimin karmaşık taleplerine göre ayarlama açısından pazarın sunduğu en son yenilikleri sunan üretkenliği artıran teknolojidir.

Yaklaşan etkinlikte, yaklaşık 90.000 metrekarelik net sergi alanı yer alacak ve dünyanın dört bir yanından birinci sınıf ve KOBİ tedarikçilerle doğrudan erişim ve ağ kurma fırsatları sunulacak ve katılımcıların %60’ından fazlası yurtdışından katılacak. Almanya’nın yanı sıra 2024 için başlıca katılımcı ülkeler İtalya, Türkiye, Çin, İspanya, Hollanda, İsviçre, Tayvan, Polonya, Belçika, Avusturya, Hindistan, Fransa ve ABD olacak. Fuar alanı, Adige, AIDA, Amada, Bystronic, Dimeco, Durma, Haco, LVD, Messer Cutting Systems, Pivatic, Prima Power, Salvagnini, Schuler, Thyssen, TRUMPF, Yamazaki Mazak ve daha birçok tanınmış markanın bir karışımı olacak ve bunlara, pazardaki yenilikçi güçlerini gösteren son derece uzmanlaşmış KOBİ’ler ve ilk kez katılımcılar eklenecek.

Sergiler, metal sac, borular, profiller ve plastik hibritler dahil olmak üzere yarı mamul ve mamul ürünlerin işlenmesiyle ilgili her şeyi kapsıyor. Ziyaretçiler, damgalama, delme, presleme, şekillendirme, kesme, birleştirme, kaynaklama, sabitleme, elleçleme, son işlem, kalite kontrol, CAD/CAM/CIM, aletler, makine bileşenleri, depo ve fabrika ekipmanları, malzeme geri dönüşümü, Ar-Ge ve çok daha fazlasındaki en son ürünleri keşfetme ve kaynak sağlama konusunda bolca fırsata sahip olacaklar.

Teknoloji tedarikçilerinin son yıllarda yenilikçilik, verimlilik ve uyarlanabilirlik yoluyla sektörü geleceğe hazırlamak için aldıkları proaktif duruş dikkat çekicidir. EuroBLECH Etkinlik Direktörü Evelyn Warwick, RX adına, “Değişim size hızlı gelirse, çözümleri daha da hızlı bulmanız gerekir” diyor. “Yapay zeka ve makine öğreniminin entegrasyonu, sektörde devrim yaratıyor ve benzeri görülmemiş düzeyde hassasiyet ve verimlilik sağlıyor. Otomasyon ve robotik, üretim süreçlerini kolaylaştırarak ve manuel emeği azaltarak ilerlemeye devam ederken, Nesnelerin İnterneti, gerçek zamanlı izleme ve optimizasyon için makineleri ve sistemleri birbirine bağlıyor. Bu yılki EuroBLECH’te sergilenen bu yenilikler, sektörün özelleştirme, sürdürülebilirlik ve akıllı üretim için artan talepleri karşılama taahhüdünü vurguluyor.”