UNITED GRINDING Milano’daki BI-MU’da

UNITED GRINDING Group, Milano’daki BI-MU’da geniş bir yelpazede takım tezgahları sergileyecek ve dijital yardım sistemleri sunacak.

UNITED GRINDING Group, bu yıl BI-MU’da silindirik taşlama, yüzey ve profil ve takım işleme teknolojisi gruplarından dört makineyi ve UNITED GRINDING Digital Solutions™ ürünlerinden bir seçkiyi sergileyecek.

Silindirik taşlama alanında STUDER, en son otomasyon çözümü insertLoad’u S31 üniversal dış silindirik taşlama makinesiyle birlikte sunacak. Bu çözüm otomasyonun avantajlarını ve büyük esnekliği bir araya getiriyor ve C.O.R.E. paneli üzerinden çalıştırılabiliyor. Çok yönlü bir üniversal dış silindirik taşlama makinesi olan S31, modüler sistemi ve yüksek yapılandırılabilirliği sayesinde bireysel, küçük ve seri üretimde farklı üretim gereksinimlerine sahip küçükten büyüğe iş parçaları için uygundur.

Yüzey ve profil taşlamada BLOHM, giriş seviyesi segmentindeki rekabetçi yüzey taşlama makinesi PLANOMAT XT Essential’ı sunuyor. Bu 3 eksenli makine, ileri geri ve sürünme besleme yöntemini kullanarak yüzey taşlama gereksinimleri için özel olarak optimize edilmiştir.

Takım işlemede, ticari ziyaretçiler ayrıca, özellikle küçük ve orta boy takım çaplarının esnek üretimi ve yeniden bilenmesi için uygun olan C.O.R.E. teknolojisine sahip HELITRONIC MINI PLUS takım taşlama makinesini de dört gözle bekleyebilirler. Silindirik takımlarda çeşitli takım parametrelerinin temassız ölçümü için yenilikçi Lazer Kontur Kontrol seçeneği bu makinede canlı olarak görülebilir. HELICHECK PLUS CNC ölçüm makinesi de fuarda canlı olarak deneyimlenebilir. 400x büyütmeye sahip ek dördüncü kamera sayesinde, kesici takımlardaki en küçük geometrileri bile yakalayabilir ve ölçebilir.

İlgilenen ziyaretçiler ayrıca Grubun dijital yardım sistemleri UNITED GRINDING Digital Solutions™’ın canlı gösterimini de kaçırmamalıdır. Makinenin C.O.R.E. UNITED GRINDING Group Müşteri Hizmetleri Ekibi’ne panel aracılığıyla operatörler uzaktan hızlı ve kolay bir şekilde destek alabilirler. Bu, “Uzaktan Servis” adı verilen bir yöntemle mümkündür. Ayrıca, bağlı tüm makinelerin üretim verileri “Üretim Monitörü”nde tek bakışta ve gerçek zamanlı olarak izlenebilir.