EMO Hannover 2025’e geri sayım başladı

EMO 2025 için dijital kayıt belgeleri şu anda gönderiliyor. Üretim teknolojisi alanında dünyanın önde gelen ticaret fuarı, 22-26 Eylül 2025 tarihlerinde Hannover’de düzenlenmesi planlanan bir sonraki etkinlikte 50. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. EMO Genel Komiseri Carl Martin Welcker, “EMO, yarım asırdır doğru insanları doğru zamanda doğru yerde bir araya getiriyor. 2025 yılında uluslararası metal işleme topluluğu için bir numaralı etkinlik olacak” diyor.

Dünyanın dört bir yanından metal işlemeyle ilgili makine ve bileşen üreticilerini, ürünlerini, hizmetlerini ve çözümlerini EMO’nun Yenilikçi Üretim başlığı altında uluslararası bir ticaret kitlesine sunmaya davet ediyor. Welcker, bir sonraki etkinlik için davul çalarak, “EMO, şirketlerin müşterilere ilham verebileceği, kendi ağlarını genişletebileceği ve tabii ki iş yapabileceği sektör platformudur ve öyle olmaya devam edecektir” diyor. “Üreticiler sadece beş günde 140’tan fazla ülkeden bu kadar çok sayıda yüksek kalibreli ticari ziyaretçiyle başka nerede buluşabilir?” diye retorik bir şekilde soruyor.

Mevcut yılın 15 Ekim’ine kadar erken kayıt indirimi var. Metrekare başına fiyat, ziyaretçi biletleri, reklam materyalleri, 3 ila 130 kW güç bağlantıları, elektrik, su ve basınçlı hava temini ve tüketimi, sergi mallarının sergi alanı içinde taşınması vb. gibi bir dizi hizmeti kapsıyor. “Bu, EMO’yu ulusal ve uluslararası rekabetten açıkça ayırıyor,” diye vurguluyor EMO organizatörü VDW’de (Alman Makine Takım Üreticileri Derneği), Frankfurt am Main’de Sergiler Direktörü Martin Göbel.

Welcker şu sonuca varıyor: “EMO’ya katılmak, metal işleme endüstrisindeki tüm büyük uluslararası oyuncular için bir zorunluluktur çünkü katılımcı şirketlerin listesi, endüstrinin Kim Kimdir’i gibi okunuyor.”