Romanya'nın en büyük teknik fuarı olan METAL SHOW & TIB, 9 Mayıs'ta başlıyor!

METAL SHOW & TIB, endüstrilerin her yıl en son trendleri, yenilikleri ve etkili iş çözümlerini uzmanların dikkatine sunmak için bir araya geldiği metal işleme, teknolojiler ve endüstriyel ekipmanlar için referans etkinliktir.

4 gün boyunca METAL SHOW & TIB'de sac ve boru kesmek için 9 fiber lazer ve 22 CNC işleme merkezi olmak üzere onlarca ekipman ve makine açık olacak. Romanya'dan ve yurtdışından önde gelen küresel üreticiler, tedarikçiler ve distribütörler, teknik endüstrinin en büyük HUB'ında sizi haberlerle bekliyor ve Romanya pazarı için prömiyer ekipman lansmanları, en son teknolojiler, geniş bir hizmet yelpazesi, özel teklifler, fuar boyunca özel indirimler ve birçok sürpriz.

METAL SHOW & TIB'in bu yılki edisyonuna 17 ülkeden (Belçika, Bulgaristan, Çin, Çek Cumhuriyeti, Almanya, İngiltere, Hollanda, Macaristan, İtalya, Moldova, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya, İsviçre, Türkiye, Ukrayna), son teknoloji ekipman ve ürünlerle.

METAL SHOW & TIB, uzmanların iş geliştirme için en son teknolojilere ve yeniliklere erişmesini sağlayan mükemmel bir iş ve ağ oluşturma platformudur. Ayrıca fuar, onlara yılda yalnızca bir kez, yeni ürünlerin faydalarını ve üretim süreçlerini nasıl daha verimli hale getirebileceklerini sektör uzmanlarıyla yüz yüze görüşme ve tartışma fırsatı sunuyor.

METAL SHOW & TIB 2023'te yenilikler neler görebilir?

- Romanya pazarı için prömiyer: KLM 120, küçük boyutlu tam boy ölçüm makinesi (61 numaralı METROMAT standında prömiyer lansmanı)
- AMADA VENTIS, işleme sırasında lazer ışınını modüle edebilen dünyadaki ilk lazer. (AMADA standı no. 14-15)
- UltiMaker S7 - UltiMaker'ın en yeni ve en gelişmiş 3D yazıcısı (ADMASYS stant no. 130)
- CAMWorks 2023'ün yeni sürümünün piyasaya sürülmesi: INMAACRO, teklifte bulunan modüller için yeni lisans satın alırken %50'ye varan oranda tasarruf etmenize yardımcı olacak özel bir promosyon sunuyor. Dijital mikroskopi dünyasında bir yenilik olan yeni T-SCAN Hawk tarayıcı, ZEISS Smartzoom 5 dijital mikroskop - fuar boyunca özel tanıtım (INMAACRO 70 no'lu stand)
- MK 200 - yeni geliştirilmiş standart seriden ilk NC döner tabla (KITAGAWA AVRUPA stand no. 121)
- KNIPEX ürünlerinin en yeni modelleri (profesyonel pense üretiminde dünya lideri), Nisan ayı başında dünya çapında lanse edildi. (KNIPEX standı 108)
- CRX serisinden en yeni FANUC cobot modelleri ve yeni nesil ROBODRILL dikey merkez (FANUC standı no. 52)
- Cerrahi sınıf 316L paslanmaz çelikten veya çökeltmeyle sertleştirilmiş 17-4 çelikten parçalar yapan Zortrax Endureal endüstriyel 3D yazıcı (ATELIER CONCEPT stand no. 82)
- OPTIPLEX 3015 Fiber III 6 kW, yenilikçi bir kontrol paketi kullanan 2D volan optik lazer kesim sistemi, dünyanın en hızlı CNC'si olan VARIAXIS C600 (YAMAZAKI MAZAK 100-101 numaradır)
- ROTOPOINT, kesici takımları ve sarf malzemelerini yönetmek için akıllı kabin (ROMSAN stand no. 48)
- Galaxy çift yönlü çapak alma makinesi (EURO ABRAZIVE stand no. 96)
- KOIKE'den kompakt kesme makinesi (FURITECH stand no. 59)
- RT250Euro-DH, uygun maliyetli ve verimli kurutma sonuçlarıyla öne çıkan yeni RT Euro-DH döner kurutucu (patent bekleniyor). Yeni

Yenilikçi seramik aşındırıcı destek şekli ile Multishape. (ROSLER standı no. 63)

- LC50-DIGILOG, CNC takım tezgahları için lazer ölçüm sistemi, en zorlu koşullarda aletlerin temassız ölçümü ve izlenmesi için dünya çapında benzersiz (BLUM-NOVOTEST stand no. 60)

Ziyaretçiler için diğer avantajlar :

- Fuar süresince satın alınan ürünlerde %10'a varan indirimler
- Ödüllü çekilişler (KNIPEX ve HOFFMANN stantlarında)
- Fuar süresince satın alınan ekipmanların üretime alınmasında ücretsiz eğitimler ve yardım (MOTOFIL ve INMAACRO stantlarında)

METAL SHOW & TIB, EUROEXPO Fuarları ve ROMEXPO tarafından Romanya Ticaret ve Sanayi Odaları ile ortaklaşa düzenlenmektedir. Bu yılki baskıda ASR (Romanya Kaynak Derneği) ve FEPA-CM (Makine İnşaat Endüstrisi İşverenler Federasyonu) ortak olarak yer alıyor.

Sergiye erişim, buradan indirilen ERİŞİM KODU'na göre ücretsizdir. Daha fazla ayrıntı için www.metalshow-tib.ro/en/ adresini ziyaret edin.

METAL SHOW & TIB 2023'TE SİZLERİ BEKLİYORUZ! 9-12 MAYIS, ROMEXPO, B2